Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! TA MATIA ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ! .... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Η ΥΠΕΡΟΧΗ EYE CREAM ΚΑΙ Η ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ UN SOLEIL CREAM, ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!
ΑΠΟ 40ευρω Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΟΝΟ 20ευρω! ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!

EYE CREAM
Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι η πιο ντελικάτη και ευαίσθητη περιοχή του προσώπου μας. Το δέρμα είναι εξαιρετικά λεπτό και απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα. Η κούραση, η αϋπνία, η ατμοσφαιρική ρύπανση και το μακιγιάζ δρουν επιβαρυντικά με συνέπεια να χάνεται η ελαστικότητα του δέρματος και να δημιουργούνται μαύροι κύκλοι και ρυτίδες. Η Eye Cream είναι ειδικά μελετημένη για να απαλύνει τις ρυτίδες των ματιών και να εμποδίζει τον σχηματισμό τους! Συσφίγγει, ενυδατώνει και τονώνει πολύ αποτελεσματικά χάρις στα πλούσια εκχυλίσματά της από τριαντάφυλλο, χαμομήλι, τίλιο, Gingko biloba και υαλουρονικό οξύ!




UN SOLEIL- SUN PROTECTIVE
Προστατευτική ενυδατική, αντηλιακή κρέμα προσώπου, ειδικά μελετημένη για ευαίσθητες στον ήλιο επιδερμίδες. Πλούσια σε αντιοξειδωτικά εκχυλίσματα, υαλουρονικό οξύ άριστης ποιότητας και φυσικά αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου και γλυκόριζας, προστατεύει αποτελεσματικά από τις UVA, UVB και IR ακτινοβολίες χάρις στην υψηλό δείκτη προστασίας.
Οδηγίες χρήσης: Xρησιμοποιείστε τη καθημερινά. Για μεγαλύτερη προστασία ανανεώστε τη κάθε 2-3 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου