Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

O TEΛΕΙΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ! Απόλυτη λάμψη!

Peeling scrub Grape seed 
Απολέπιση- Βαθύς καθαρισμός!

To απόλυτο προϊόν για βαθύ καθαρισμό! Οι κόκκοι από κουκούτσι σταφυλιού, τα ένζυμα και τα αιθέρια έλαια  που περιέχει απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το δέρμα απαλό και μεταξένιο! Αισθάνεστε την απόλυτη καθαριότητα, ανανέωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας σας!

Οδηγίες χρήσης: Aπλώνουμε το Peeling Grape seed με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο εκτός από την περιοχή των ματιών και το αφήνουμε να δράσει για 5-10 λεπτά κάνοντας ελαφρύ μασάζ επιμένοντας στα λιπαρά σημεία (πηγούνι, μύτη) Αφαιρούμε με καθαρό νερό. 


Μasque d' Eclairage 

Μάσκα για απόλυτη λάμψη! Μία μάσκα αντισηπτική, ειδικά μελετημένη για λιπαρά δέρματα. Αποβάλλει τις τοξίνες και καθαρίζει το δέρμα από τα μαύρα στίγματα. Τονώνει τους ιστούς, συστέλλει τους πόρους, ξεκουράζει και δίνει λάμψη στο δέρμα.

Οδηγίες χρήσης: Aφού πρώτα καθαρίσετε το πρόσωπό σας με το Peeling Grape seed, απλώστε σε όλο το πρόσωπο εκτός από την περιοχή των ματιών και αφήστε τη να δράσει για 20-30 λεπτά, έπειτα αφαιρέστε τη με χλιαρό νερό. Τελειώστε την περιποίησή σας με ένα ψεκασμό με Top Secret προαιρετικά και απλώστε την κρέμα προσώπου σας. Εφαρμόζεται 1-2 φορές την εβδομάδα. 


ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου