Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ!

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΚΜΗΣ: 

4προιόντα: Lotion d'Eclairage, Spot d'Eclairage, Arnica soap και Thyme cream

 από 105ευρώ ΜΟΝΟ 70 ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!


Lotion d’ Eclairage: Αντισηπτική και καταπραϋντική λοσιόν, απαραίτητη για λιπαρά δέρματα με ακμή. Καταπολεμά άμεσα τα σπυράκια! Πλούσια σε αντιοξειδωτικά! Ελαττώνει σημαντικά την έκκριση του σμήγματος και βάζει τέλος στα σπυράκια! 
Οδηγίες χρήσεις:  Ανακινήστε καλά το μπουκάλι , βάλτε μια ποσότητα λοσιόν σε ένα βαμβάκι και απλώστε στα λιπαρά σημεία και στα σπυράκια. Χρησιμοποιείται το βράδυ. Αποφύγετε την περιοχή γύρω από τα μάτια.


Spot d’Eclairage:  Ισχυρά αντισηπτική λοσιόν, ιδιαίτερα αποτελεσματική! Δρα ως τοπική αντιβίωση! Ξηραίνει τοπικά το σπυράκι , απομακρύνει το σμήγμα και ηρεμεί τον ερεθισμό!
Οδηγίες χρήσεις: Χρησιμοποιείται τοπικά πάνω στα σπυράκια, αφού προηγουμένως έχει καθαριστεί καλά το δέρμα.

Thyme cream: Ισχυρή αντισηπτική κρέμα με δυνατά καταπραϋντικά συστατικά που βοηθούν στην καταπολέμηση της ακμής και στην ανάπλαση από τα σημάδια της ακμής! Τα αιθέρια έλαια θυμαριού, φασκόμηλου και λεβάντας καταστέλλουν τη δράση των μικροβίων και εμποδίζουν τη μόλυνση του δέρματος ενώ ο συνδυασμός βιταμινών Α,Β,C ενισχύει την άμυνα του δέρματος και βοηθά στην επούλωση των ουλών. 
Οδηγίες χρήσεις: Απλώνετε σε καθαρό δέρμα  δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, την πρώτη ημέρα,το βράδυ,  την αφήνετε μισή ώρα να δράσει και την ξεβγάζετε με την Rose Aloe Lotion, έπειτα τη χρησιμοποιείτε κανονικά και την 3η ημέρα  αρχίζετε  να ξεφλουδίζετε. ΜΗΝ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΟ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ. Τοποθετήστε Eye cream στη περιοχή των ματιών και στα πτερύγια της μύτης.

Μasque d’ Eclairage:  Ειδικά μελετημένη μάσκα για λιπαρά δέρματα με ακμή. Αποβάλλει τις τοξίνες, καθαρίζει σε βάθος το δέρμα από τα μαύρα στίγματα, τονώνει τους ιστούς, συστέλλει τους πόρους και ξεκουράζει! Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιείται 1-2 φορές την εβδομάδα σε καθαρό πρόσωπο. Απλώνετε ένα λεπτό στρώμα μάσκας σε όλο το πρόσωπο, εκτός από την περιοχή γύρω από τα μάτια. Αφήστε τη μάσκα να δράσει 20-30 λεπτά και μετά αφαιρέστε με χλιαρό νερό. 

 Arnica soap: Μοναδικό, υγρό σαπούνι για  βαθύ καθαρισμό προσώπου, με ισχυρή αντιβακτηριδιακή δράση! Πλούσιο σε φυτικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και ρυθμίζει την λιπαρότητα ου δέρματος. Απαραίτητο για δέρματα με ακμή! Οδηγίες χρήσης:  Φτιάξτε πλούσιο αφρό και κάντε ελαφρύ μασάζ σε όλο το πρόσωπο πρωί και βράδυ., ξεπλύνετε με άφθονο νερό και έπειτα χρησιμοποιείστε τη Lotion Rose Aloe (το πρωί) ή τη Lotion d’Eclairage (το βράδυ) και την Achillea cream.

Achillea Cream: Μια δροσερή κρέμα ημέρας για λιπαρές επιδερμίδες με προβλήματα ακμής. Καταπραΰνει τους ερεθισμούς, ενώ ταυτόχρονα επουλώνει και ενυδατώνει το δέρμα. Η δράση της στηρίζεται στις θεραπευτικές ιδιότητες της αχιλλέας, του λεμονιού και της κανέλας! Οδηγίες χρήσης: Απλώστε στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις  το πρωί μετά τον καθαρισμό.

Rose Aloe Calming Lotion: Πλούσια σε αλόη, επανορθώνει και ηρεμεί τις ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. Ηρεμεί τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες. Επαναφέρει την απαλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος. Οδηγίες χρήσης:  Μετά τον πρωινό καθαρισμό  τοποθετείστε μια ικανοποιητική ποσότητα σε ένα βαμβάκι και περάστε όλο το πρόσωπο και το λαιμό με κυκλικές κινήσεις. Για τα δέρματα με ακμή ακολουθεί η Achillea cream.

Deux Soleils Sun Protective: Για να ολοκληρωθεί η προστασία, η αντιηλιακή κρέμα–make up Deux Soleils θα  σας ενθουσιάσει!  Προστατεύει ακόμα και τα πιο ευαίσθητα δέρματα από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες, με υψηλό δείκτη προστασίας SPF 30+ και παράλληλα καλύπτει τις ατέλειες, προσδίδοντας λάμψη και αυτοπεποίθηση, πόσο μάλλον σε ταλαιπωρημένα δέρματα με ακμή! Οδηγίες χρήσης:   Χρησιμοποιείτε καθημερινά, ανανεώνετε κάθε 2-3 ώρες για πλήρη προστασία, θεραπεία και κάλυψη!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου