Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΠΑΝΑΔΕΣ- ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ ΤΕΛΟΣ! ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ!

Για ένα πρόσωπο λείο, καθαρό, φωτεινό, βελούδινο και χωρίς πανάδες!

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ!

Clear-C Lotion:    
μοναδικός συνδυασμός εκχυλισμάτων, των καρπών άγριας τριανταφυλλιάς, αλθαίας και γλυκύρριζας, κάρδαμου, μαϊντανού βιταμινών και Β, καθιστούν την Lotion Clear C πλούσια σε στοιχεία που καθαρίζουν, λευκαίνουν το δέρμα που υποφέρει από πανάδες, φακίδες και δυσχρωμίες ενώ ταυτόχρονα το περιποιείται!Οδηγίες χρήσης: θεραπευτική αγωγή να γίνεται μόνο βράδυ και όχι τους καλοκαιρινούς μήνες. Εφαρμόστε 3 φορές την εβδομάδα στο πρόσωπο με ένα βαμβάκι και αφήστε τη να δράσει για μισή ώρα αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Στη συνέχεια αφαιρούμε κάνοντας spray με το Lavender Toner και ακολουθεί η Anaplastiki Cream.


Anaplastiki Cream:  Μία κρέμα για κάθε τύπο δέρματος χάρις στην πλούσια περιεκτικότητά της σε αντιφλογιστικά εκχυλίσματα βοτάνων, βιταμίνες Α και Ε, λεβάντα, χαμομήλι και γλυκύρριζα. Είναι κατάλληλη ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα και αλλεργικά δέρματα! Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, καταπολεμά τους ερεθισμούς, ενυδατώνει το δέρμα και αναπλάθει τα κύτταρα!Οδηγίες χρήσης:  Χρησιμοποιείται μετά τον καθαρισμό και την τόνωση, μόνη της ή κάτω από την κρέμα ημέρας ή νύχτας. Είναι απαραίτητη για θεραπείες peeling και λεύκανσης.

 Lavender Toner: Λοσιόν πλούσια σε απόσταξη και εκχύλισμα λεβάντας και αλόης. Επανορθώνει και ηρεμεί τις ευαίσθητες και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. Καταπραΰνει από κοκκινίλες, ερεθισμούς και ξηρότητα. Επαναφέρει την απαλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος.  Οδηγίες χρήσης: Κάνουμε ένα spray στο δέρμα, 2-3 φορές την ημέρα και το αφήνουμε να απορροφηθεί.  

Sun Protective “Deux Soleils”: Kρέμα προστατευτική, αντηλιακή και υδατική με make up. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δερμάτων. Ενδεδειγμένη για τις ευαίσθητες επιδερμίδες στον ήλιο με αποτελεσματικό δείκτη προστασίας SPF30+. Προστατεύει, ενυδατώνει και παράλληλα καλύπτει τυχόν ατέλειες.  Οδηγίες χρήσης: Xρησιμοποιείται καθημερινά όπως μια απλή κρέμα ημέρας. Για σωστή προστασία ανανεώνετε ανά 2-3 ώρες. 



TI EINAI ΟΙ ΠΑΝΑΔΕΣ – ΚΗΛΙΔΕΣ;
Πρόκειται για μία δερματολογική πάθηση που εκδηλώνεται με την εμφάνιση καφέ κηλίδων στο πρόσωπο, τα χέρια και σε άλλα σημεία του σώματος, οι οποίες παρουσιάζουν συμμετρική κατανομή. Η υπερπαραγωγή της μελανίνης και ο ανισομερής καταμερισμός της είναι αυτό που προκαλεί διάφορα είδη μελαχρωματικών προβλημάτων και κάνει το δέρμα να δείχνει λεκιασμένο’. Οι πανάδες είναι η πλέον γνωστή δυσχρωμία του δέρματος και κατά κανόνα έχουν άμεση σχέση με την αλόγιστη έκθεσή μας στην ηλιακή ακτινοβολία. Επίσης φαίνεται πως επηρεάζουν και ορμονικοί παράγοντες, αφού κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης παρατηρείται συχνά η εμφάνιση πανάδων κυρίως στο πρόσωπο. Η κληρονομική προδιάθεση παίζει επίσης μεγάλο ρόλο όπως και ένα πεσμένο ανοσοποιητικό σύστημα, με χαμηλό σίδηρο, είναι εξίσου σημαντικοί παράγοντες  για την εκδήλωση χρωματικών κηλίδων.
Η σωστή χρονική περίοδος για την θεραπεία αυτή είναι μεταξύ φθινοπώρου και χειμώνα, αφού το δέρμα δεν εκτίθεται σε δυνατή ηλιακή ακτινοβολία.
Τα προϊόντα μας με την μοναδική τους σύνθεση θα σας βοηθήσουν να απομακρύνετε τις αντιαισθητικές πανάδες  και να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα από την ρίζα του!!!  

ΑΜΕΣΑ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου