Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

AKMH TEΛΟΣ! ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ!

1 Spot d'eclairage, 1 Μask d'eclairage 100ml και 1 Rose soap από 80ευρώ, ΜΟΝΟ 50ευρώ και τα τρία! 

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!









Spot d' Eclairage (30ml)
Spot d' Eclairage
Ενισχυμένη αντισηπτική λοσιόν, ιδιαίτερα αποτελεσματική για τα σπυράκια! Λειτουργεί σαν φυσική, τοπική αντιβίωση στο σπυράκι, απομακρύνει το σμήγμα και ηρεμεί τον ερεθισμό!

Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιείται τοπικά στο σπυράκι, το βράδυ, με μία μπατονέτα και αφήστε το να δράσει


Μasque d' Eclairage

Μasque d' Eclairage (100ml)



Μάσκα αντισηπτική, ειδικά μελετημένη για λιπαρά δέρματα. Αποβάλλει τις τοξίνες και καθαρίζει το δέρμα από τα μαύρα στίγματα. Τονώνει τους ιστούς, συστέλλει τους πόρους, ξεκουράζει και δίνει λάμψη στο δέρμα.
Οδηγίες χρήσης: Aφού πρώτα καθαρίσετε το πρόσωπό σας με το Arnica soap, απλώστε σε όλο το πρόσωπο εκτός από την περιοχή των ματιών και αφήστε τη να δράσει για 20-30 λεπτά, έπειτα αφαιρέστε τη με χλιαρό νερό. Τελειώστε την περιποίησή σας με ένα ψεκασμό με Top Secret και απλώστε την κρέμα προσώπου Achillea Cream. Εφαρμόζεται 1-2 φορές την εβδομάδα



Rose Soap (200ml)


Rose Soap
Απαλό υγρό σαπούνι για το πρόσωπο με αντιβακτηριδιακή και αντιοξειδωτική δράση! Κατάλληλο ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα! Πλούσιο σε φυτικά εκχυλίσματα τριαντάφυλλου, χαμομηλιού, λεβάντας δενδρολίβανου, φασκόμηλου και μέντας! Καθαρίζει σε βάθος αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα, ρυθμίζει την λιπαρότητα, χαρίζοντας στην επιδερμίδα σας λάμψη, βαθιά ενυδάτωση και μεταξένια όψη! Το άρωμα του τριαντάφυλλου ξυπνά και χαϊδεύει όλες τις αισθήσεις, διώχνει την κούραση, ανανεώνει και σας χαρίζει μια υπέροχη διάθεση!

Οδηγίες χρήσης:  Πλένετε πρωί και βράδυ το πρόσωπό σας, φτιάχνοντας πλούσιο αφρό κάνοντας ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπό σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου