Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Συμβουλές ομορφιάς! Για ένα υπέροχο ντεκολτέ!

Η περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ μπορεί να μην αποτελεί συχνά σημείο μακιγιάζ, όμως πάνω της κατακάθονται ίχνη σκόνης και νέφους, οπότε ο καθαρισμός δεν θα πρέπει να ξεκινάει από το μέτωπο και να σταματάει στο πηγούνι, αλλά να επεκτείνεται και παρακάτω. Κάθε φορά που ξεβάφεστε, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε για το λαιμό και το ντεκολτέ τα ίδια προϊόντα που χρησιμοποιείτε και για το πρόσωπο: γαλάκτωμα και τονωτική λοσιόν καθώς και κάποιο λαδάκι, προτείνουμε λάδι από τριαντάφυλλο που περιποιείται και επιπλέον ξεμπλοκάρει καταπιεσμένα συναισθήματα για να έχετε πάντα ένα υπέροχο νεανικό ντεκολτέ αφού τα μάτια πέφτουν πάντα στο ντεκολτε!


Cleansing Milk (200ml)

Cleansing Milk
Γαλάκτωμα καθαρισμού για πρωί και βράδυ, ειδικά μελετημένο για να καθαρίζει βαθιά και να ενυδατώνει το δέρμα. Πλούσιο σε αμυγδαλέλαιο, έλαιο αβοκάντο, βιταμίνες και εκχυλίσματα καλέντουλας, χαμομηλιού, λεβάντας και δενδρολίβανου! Απομακρύνει κάθε βλαβερή ουσία, αφαιρεί εύκολα και γρήγορα το μακιγιάζ και δεν ερεθίζει τα μάτια! Χαρίζει στο δέρμα μεταξένια απαλότητα!

Οδηγίες χρήσης:  Απλώστε με τις άκρες των δακτύλων σας σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό ακόμη και στα μάτια κάνοντας ελαφριές κυκλικές κινήσεις. Αφαιρέστε το με ένα βαμβάκι και συνεχίστε την περιποίηση με τη Lotion σας.










Rose Natural Toner (200ml)
Λοσιόν πλούσια σε εκχυλίσματα τριαντάφυλλου, λεβάντας και δενδρολίβανου! Επανορθώνει και ηρεμεί τις ευαίσθητες επιδερμίδες, καταπραΰνει από τις κοκκινίλες, προσδίδει απαλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα!

Οδηγίες χρήσης:  Mετά τον καθαρισμό, τοποθετώντας μια ικανοποιητική ποσότητα σε βαμβάκι περνάμε όλο το πρόσωπο και το λαιμό με απαλές κυκλικές κινήσεις και ακολουθεί η κρέμα προσώπου σας κατά προτίμηση η Rose cream.





ROSE OIL

  Moναδικό έλαιο τριαντάφυλλου διπλής εκχύλισης για πρόσωπο και ντεκολτέ, χαρίζει προστασία, ελαστικότητα στο δέρμα, βοηθά αποτελεσματικά ενάντια στη γήρανση των κυττάρων! Απαλύνει τις ρυτίδες, το δέρμα γίνεται βελούδινο και απαλό.  Βαθιά θρέψη με ό,τι πιο αγνό μπορεί να μας προσφέρει η φύση!
  Το  έλαιο του τριαντάφυλλου, περιέχει πάνω από 300 διαφορετικά θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία ανάμεσα σε αυτά οι αναγκαίες για την υγεία του οργανισμού μας βιταμίνες C,B,Ε καιK . ‘Όταν απλώνεται στην επιδερμίδας δημιουργεί ένα «φράχτη» προστασίας στο δέρμα προστατεύοντας από την εισχώρηση και μόλυνση από παθογόνους παράγοντες αλλά επίσης, συγκρατεί την υγρασία στο δέρμα, εμποδίζοντας την αφυδάτωση, που είναι αναγκαίο κάθε εποχή του χρόνου.  Λειτουργεί ως φυσική αντιβίωση για την προστασία του οργανισμού!
  Επιπλέον, έρευνες απέδειξαν πως η μυρωδιά των τριαντάφυλλων μπορεί να βοηθά στην οργάνωση της μνήμης σε ορισμένα στάδια το ύπνου και επίσης όταν λαμβάνεται από τον υποθάλαμο, διεγείρει την έκκριση της  σεροτονίνης, της ορμόνης της ευτυχίας, στις συνάψεις των νευρώνων του εγκεφάλου και ηρεμεί άμεσα από το στρες, εξισορροπώντας  το νευρικό σύστημα!
Το Rose oil, είναι το μοναδικό προϊόν με πολλαπλή δράση, αντιρυτιδική, ενυδατική, θρεπτική χωρίς συντηρητικά και κανένα χημικό πρόσθετο!
Το μοναδικό προϊόν χωρίς καμία τοξικότητα!
Ό,τι πιο αγνό υπάρχει στη Μητέρα Φύση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου