Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής!!!




Το πιο δυνατό σημείο του προσώπου, τα μάτια, χρειάζονται ειδική φροντίδα για να δείχνουν πάντα λαμπερά και νεανικά. H επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα λεπτή και ευαίσθητη, με αποτέλεσμα να φανερώνει εύκολα σημάδια κούρασης και γήρανσης. O γρήγορος τρόπος ζωής, η ρύπανση, η αϋπνία, το άγχος, η πολύωρη χρήση σε υπολογιστή οδηγούν στη δημιουργία ρυτίδων και μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια. Συνεπώς  η σωστή φροντίδα και περιποίηση είναι απαραίτητη για μια λαμπερή και νεανική εμφάνιση.  Για καλύτερα αποτελέσματα , για να σβήσετε  σακούλες, μαύρους κύκλους και ρυτίδες σας προτείνουμε  τα παρακάτω
προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για τα μάτια:                     

Eye Cream- Για τα μάτια σας μόνο!

 Η Eye Cream είναι ειδικά μελετημένη για να απαλύνει τις ρυτίδες των ματιών και να εμποδίζει τον σχηματισμό τους! Συσφίγγει, ενυδατώνει και τονώνει πολύ αποτελεσματικά χάρις στα πλούσια εκχυλίσματά της από χαμομήλι, τίλιο, Gingko biloba και υαλουρονικό οξύ!
Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ σε καθαρό δέρμα. Απλώνουμε μια ικανοποιητική ποσότητα στην περιοχή γύρω από τα μάτια και κάνουμε ελαφρύ μασάζ.


Gingko biloba 

Gingko biloba
Ένα υγιές και όμορφο πρόσωπο έχει σαν κύριο σημείο αναφοράς τη συστηματική ενυδάτωση του δέρματος! Το Gingko biloba  είναι ένα gel που βοηθάει στην αποσυμφόρηση των αγγείων και την βαθιά ενυδάτωση. Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες Α,E,C, υαλουρονικό οξύ και εκχυλίσματα του θαυματουργού φυτού Ginkgo biloba. Παρέχει πλούσια τροφή στο δέρμα προστατεύοντας το από τις καθημερινές κακουχίες σαν ασπίδα υγρασίας! Είναι το ιδανικό gel για εντατική θεραπεία ενυδάτωσης και συνίσταται ιδιαίτερα για τους μαύρους κύκλους! Aπαραίτητο για κάθε τύπο δέρματος!

Οδηγίες χρήσης:  Χρησιμοποιείται ως βάση κάτω από την κρέμα ημέρας ή και νύχτας.


 
Βotox Lifting serum
Ρυτίδες και χαλάρωση Τέλος!
Ένας καινοτόμος αντιγηραντικός ορός με συμπυκνωμένα πεπτίδια που δρουν στο DNA  των κυττάρων και εμποδίζουν την γήρανση. Πλούσιο σe υαλουρονικό οξύ,  εκχύλισμα Gingko biloba και άλλα δραστικά συστατικά για άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα! Σβήνει τις ρυτίδες και δίνει φωτεινή και νεανική λάμψη στο δέρμα!






Μια απλή και καθημερινή φροντίδα είναι η χρήση κρύου ροδόνερου καλής ποιότητας, διπλής απόσταξης σε κομπρέσες στη περιοχή των ματιών, που τοποθετείτε για είκοσι λεπτά. Το ροδόνερο είναι γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες, αφαιρεί την κούραση και απαλύνει τις ρυτίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου