Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Σωστή απολέπιση προσώπου σημαίνει υγεία, ομορφιά και λάμψη!

Πόσο σωστά και τακτικά κάνετε απολέπιση προσώπου;

Tips για ένα υπέροχο καθαρό και λαμπερό δέρμα!

Η απολέπιση προσώπου είναι ένα σημαντικό βήμα για την υγεία και την ομορφιά του προσώπου σας! Αν δεν κάνετε απολέπιση τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, είναι πολύ πιθανό στην επιδερμίδα σας να συσσωρευτούν σκόνες, ρύποι, υπολείμματα μακιγιάζ και νεκρά κύτταρα του δέρματος, τα οποία θα κλείσουν τους πόρους και θα σας προκαλέσουν ατονία, ερεθισμούς ή ακόμα και ακμή.

Η καλύτερη στιγμή για να κάνετε απολέπιση είναι το πρωί, αλλά φυσικά μπορείτε και το απόγευμα. Το δέρμα αναζωογονείται και επιδιορθώνεται κατά τη διάρκεια της νύχτας, οπότε το πρωί έχουν βγει στην επιφάνεια όλα τα νεκρά δερματικά κύτταρα τα οποία πρέπει να απομακρύνετε.

Καλό είναι να κάνετε απολέπιση 1-2 φορές την εβδομάδα και έπειτα πάντα να απλώνετε την ενυδατική σας που πάντα να είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του δέρματός σας!
Για καταπληκτικά αποτελέματα σας προτείνουμε το:
Peeling scrub Lavender (120ml)
Απολέπιση- Βαθύς καθαρισμός!
Peeling Scrub Lavender
 To απόλυτο προϊόν για βαθύ καθαρισμό! Οι κόκκοι βερίκοκου και αμυγδάλου, τα ένζυμα και τα αιθέρια έλαια λεβάντας που περιέχει απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το δέρμα απαλό και μεταξένιο!

Οδηγίες χρήσης: Aπλώνουμε το Peeling Scrub Lavender με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο εκτός από την περιοχή των ματιών και το αφήνουμε να δράσει για 1-2 λεπτά, έως και 10λεπτά κάνοντας ελαφρύ μασάζ επιμένοντας στα λιπαρά σημεία (πηγούνι, μύτη) Αφαιρούμε με καθαρό νερό και έπειτα περνάμε τη lotion και απλώνουμε την ενυδατική μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου